Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε τον Άστον Κούτσερ η Ντέμι Μουρ - iefimerida.gr

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε τον Άστον Κούτσερ η Ντέμι Μουρ

Άστον Κούτσερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σαπουνόπερα εξελίσσεται ο γάμος της Ντέμι Μουρ με τον Άστον Κούτσερ, καθώς τις φήμες ότι ο ηθοποιός απάτησε τη σύζυγό του με δύο διαφορετικές γυναίκες, ακολουθούν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Ντέμι του τα «φόρεσε» με ένα από τους πιο κοντινούς του φίλους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού In touch, η 48χρονη ηθοποιός ήταν εδώ και χρόνια φίλη με τον κατά 20 χρόνια μικρότερό της και επίσης ηθοποιό Μπελ Χόλινγκσγουόρθ, ενώ αυτή είναι που τον γνώρισε και με τον «μουρντάρη» σύζυγό της, με τον οποίο έγιναν κολλητοί.

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε τον Άστον Κούτσερ η Ντέμι Μουρ | iefimerida.gr 0

Το περιοδικό υποστηρίζει ότι όταν ξεκίνησε ο μιντιακός χαμός με τα παραστρατήματα του Κούτσερ, η Ντέμι βρήκε παρηγοριά στο 28χρονο φίλο της – και φίλο του άντρα της – με τον οποίο συζητούσε τα προβλήματά της. Όμως κουβέντα στην κουβέντα, χάδι στο χάδι, φιλί στο φιλί, το «κακό» δεν άργησε να γίνει και μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το In touch, παραπάνω από μία φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ