Η πρωινή επίσκεψη της Μενεγάκη στο μαιευτήριο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρωινή επίσκεψη της Μενεγάκη στο μαιευτήριο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μαιευτική κλινική όπου πριν από 10 μήνες έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, και πρώτο από τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, την κόρη της Μαρίνα, επισκέφθηκε την περασμένη Πέμπτη Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια του Alpha «έφυγε νωρίς το πρωί από το σπίτι της και περίπου στις 10.00 ήταν στο ΙΑΣΩ. Παρέμεινε εκεί μία ώρα και στη συνέχεια αναχώρησε με κατεύθυνση το Studio Pro στην Παλλήνη για την εκπομπή της» περιγράφει πηγή στο ΟΚ!

Την ίδια μέρα η Ελένη είχε καλεσμένη της Εβελίνα Παπούλια και της ανέφερε: «Εκεί που θέλει λίγο προσοχή στο ζευγάρι είναι όταν αποκτά το πρώτο του παιδί ή το δεύτερο. Εκεί κάπως ίσως χαθεί η ισορροπία και θέλει φροντίδα. Αλλά τι αλλάζει σε ένα ζευγάρι αν παντρευτεί και δεν αποκτήσει παιδί; Ως έννοια το λέω, γιατί το θέμα “γάμος” με έχει απασχολήσει πολύ στη ζωή μου». Ενώ μίλησε μέσα από την εκπομπή της και για τις αλλαγές στο σώμα της σε κάθε εγκυμοσύνη, ενώ χθες την ακούσαμε να λέει ότι κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Η πρωινή επίσκεψη της Μενεγάκη στο μαιευτήριο [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη μαιευτήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ