O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Matt Katzenbach είναι ένας άγνωστος 27χρονος άντρας που ζει την ζωή των σταρ, μόνο και μόνο επειδή είναι ίδιος με έναν σταρ... τον Μπράντλει Κούπερ.

O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, όχι μόνο μοιάζει με τον διάσημο ηθοποιό σαν δύο σταγόνες νερό, αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τους μπερδεύει.

O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Βέβαια είναι πολύ πιθανό αν τον έβλεπε μπροστά του ο «αληθινός» Μπράντλει Κούπερ να τον έκανε ρεζίλι, καθώς ο 27χρονος εκμεταλλεύται τη φήμη και την ομορφιά του για να γίνει αρεστός στον κόσμο.

O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2
O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 3

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα εκατοντάδες θαυμαστές του Μπράντλει Κούπερ ανέβασαν selfies και δήλωσαν στα social media ότι ο ίδιος είναι σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου στο Sundance. Παρόλα αυτά, οι παπαράτσι ήρθαν να «διαλύσουν» τη χαρά των θαυμαστών του και να τους αποκαλύψουν πως ο πραγματικός Κούπερ ήταν στην Νέα Υόρκη.

O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 4

Δεν είναι, βέβαια, λίγες οι φορές που ο Matt Katzenbach έχει παριστάνει τον Μπράντλει Κούπερ, καθώς όπως ο ίδιος είπε στο New York Post ζει μία διπλή ζωή εδώ και 10 χρόνια. Ο ίδιος δεν διστάζει να βγάζει φωτογραφίες με τους «θαυμαστές» του, να εμφανίζεται στις γυναίκες ως ο άλλος του εαυτός και να μπαίνει σε πολυτελή μαγαζιά δίνοντας... ψευδή στοιχεία.

Αν και ο Matt έχει πλέον συνηθίσει στο να τον αντιμετωπίζουν σαν τον Μπράντλει, ο ίδιος δηλώνει πως εν τέλει δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο.

O 27χρονος σωσίας του Μπράντλεϊ Κούπερ που έχει κοροϊδέψει τους πάντες [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 5

(Ο πραγματικός Μπράντλει)

«Δεν είναι τελικά και ότι καλύτερο να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να πηγαίνεις συνέχεια σε κοσμικές εκδηλώσεις ή πάρτι ή οτιδήποτε άλλο», είπε. «Όλοι ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες για να δειχθούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ιδιωτική ζωή.Κατά κάποιο τρόπο λυπάμαι γι 'αυτόν και για όλους τους διάσημους. Κάποιοι το λατρεύουν βέβαια, αλλά εγώ δεν θα ήθελα αυτή τη ζωή σε όλα», σχολιάζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπράντλεϊ Κούπερ Ηθοποιός ομοιότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ