Κύπελλο: Επαναληπτικοί αγώνες στα προημιτελικά με ξεκάθαρα φαβορί - iefimerida.gr

Κύπελλο: Επαναληπτικοί αγώνες στα προημιτελικά με ξεκάθαρα φαβορί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα ξεκινούν οι επαναληπτικοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό ενώ αύριο ακολουθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ.

Πολύ δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή δεδομένων σε μια από τις δύο αναμετρήσεις αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 5-0 των Αρκάδων στο πρώτο παιχνίδι, σκορ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Μάρκο Σίλβα να παρατάξει μια 11άδα με αρκετά νέα πρόσωπα και να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, μετά το 4-1 επί του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να ηττηθεί με σκορ 3-0 για να αποκλειστεί από τα ημιτελικά με τον «Γηραιό» να γνωρίζει πως έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης. Ο Γκουστάβο Πογιέτ μάλιστα πήρε στην αποστολή τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, Σουκουλίνι και Πέκχαρτ και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι άλλοι δύο επαναληπτικοί αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, οι οποίοι μάλιστα παρουσιάζουν και μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγονται την ερχόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ