«Εξηγήσεις» Κατρούγκαλου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Τρακτέρ και περικοπές προκαλούν αναταράξεις - iefimerida.gr

«Εξηγήσεις» Κατρούγκαλου στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -Τρακτέρ και περικοπές προκαλούν αναταράξεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: In Time News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη ημέρα, ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος συνέχισε το πολιτικό μασάζ στους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι λογικό να θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις της διαπραγμάτευσης.

Κατά πληροφορίες του iefimerida.gr το κλίμα της άτυπης συνεδρίασης των βουλευτών ήταν καλό. Ο υπουργός πληροφόρησε τους παρισταμένους ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να νομοθετήσει αρχές Μαρτίου, ότι φορολογικό και ασφαλιστικό πάνε μαζί καθώς είναι αλληλένδετα, ενώ το ζήτημα είναι να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις, αλλά όλα ακόμα είναι ανοιχτά.

«Να κάνουμε τον κόσμο να καταλάβει»
Βουλευτής που μετείχε στη συνεδρίαση, σημειώνει πως όλοι είναι ανήσυχοι για τις αγροτικές κινητοποιήσεις αλλά και για το "πώς θα πείσουμε ότι εδώ υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τα κατανοήσουν οι αγρότες". Αυτή είναι η μεγάλη μας μέριμνα, τόνιζαν χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι θιασώτες της επαφής και του διαλόγου και όχι της βίαιης καταστολής.

Τέλος, αρκετοί βουλευτές ήταν αυτοί που τοποθετήθηκαν, πέρα από τον υπουργό, με κοινό παρανομαστή στις ομιλίες τους, ότι πρέπει "να τρέξει η αξιολόγηση, καθώς σέρνεται από το Νοέμβριο".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κατρούγκαλος ασφαλιστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ