Μενεγάκη στη Ζέτα Δούκα: Οχι, δεν θα κάνεις αγόρι, θα κάνεις κορίτσι [βίντεο] - iefimerida.gr

Μενεγάκη στη Ζέτα Δούκα: Οχι, δεν θα κάνεις αγόρι, θα κάνεις κορίτσι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα περίπου μήνα πριν φέρει στον κόσμο της το πρώτο της παιδί, η Ζέτα Δούκα φιλοξενήθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, πανέμορφη στον 8ο μήνα της, μίλησε στην παρουσιάστρια για την απόφαση στα 41 της χρόνια να γίνει μητέρα και αποκάλυψε την ημέρα σύλληψης του μωρού.

Πριν μιλήσουν, όμως, για όλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μαντέψει ποιο είναι το φύλο του μωρού της Ζέτας –να σας θυμίσουμε ότι η ηθοποιός έχει πει πως δε θέλει να το μάθει μέχρι να γεννήσει-.

«Σε έχω διαβάσει να λες ότι είναι αγόρι. Επειδή όμως το πρόσωπό σου δεν έχει αλλάξει προς το χειρότερο, κάτι γίνεται με το πρήξιμο, εγώ σε βλέπω όμορφη. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι κορίτσι. Εμένα πάντως μου είχαν κάνει πολλά κόλπα. Με ψαλίδια, με μαχαίρια, τα πάντα όλα. Ανάλογα με την εγκυμοσύνη τα είχα κάνει όλα!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα μίλησε για την όμορφη φάση της ζωής της, για τις εξετάσεις που έκανε να «ελέγξει» τη γονιμότητά της και εξομολογήθηκε ότι στις 5 Ιουλίου συνέλαβε το μωρό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη Ζέτα Δούκα κορίτσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ