Μπαλαρίνα με μαντήλα -Μια διαφορετική 14χρονη μουσουλμάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπαλαρίνα με μαντήλα -Μια διαφορετική 14χρονη μουσουλμάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 14χρονη Στέφανι Κουρλάο, η οποία ζει με την οικογένειά της στην Αυστραλία είχε από μικρή αγάπη με το μπαλέτο. Οι δικοί της, όμως, έγιναν Ισλαμιστές, πράγμα που την απέτρεψε από το να συνεχίσει τα μαθήματα χορού, καθώς το γεγονός ότι φορούσε μαντήλα την εμπόδιζε.

Το όμορφο κορίτσι δεν κατάφερε να βρει μία σχολή που να συνδυάζει και τα δύο, χορό και θρησκεία και έτσι τα παράτησε.

Μπαλαρίνα με μαντήλα -Μια διαφορετική 14χρονη μουσουλμάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, η μεγάλη της λατρεία για τον χορό επικράτησε και η ίδια τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να γραφτεί σε μία επαγγελματική σχολή μπαλέτου. Μάλιστα, ισχυρές γυναίκες που φοράνε μαντήλα, όπως η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Noor Tagouri και η Αφροαμερικάνα μπαλαρίνα Misty Copeland, είναι ο λόγος που θέλει τόσο πολύ να επιστρέψει στον χορό.

Μπαλαρίνα με μαντήλα -Μια διαφορετική 14χρονη μουσουλμάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σκοπός μου είναι να ενώσω τον κόσμο μέσω του χορού. Θέλω να γίνω η πρώτη μπαλαρίνα-μουσουλμάνα, έτσι ώστε να εμπνεύσω τόσους πολλούς ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, " είπε η 14χρονη Στέφανι.

Μπαλαρίνα με μαντήλα -Μια διαφορετική 14χρονη μουσουλμάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μπαλαρίνα με μαντήλα -Μια διαφορετική 14χρονη μουσουλμάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Θέλω να ενθαρρύνω όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους,μιας και δεν έχει σημασία η πίστη, η φυλή ή το χρώμα. Πρέπει να υπάρχει αρμονία μεταξύ των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και να μην γίνονται διακρίσεις», συμπλήρωσε.
Τώρα η Στέφανι ελπίζει να συγκεντρώσει μέσω Ίντερνετ $ 10.000 για να πληρώσει τα δίδακτρα ενός έτους σε μια κορυφαία σχολή μπαλέτου, όπου θα την εκπαιδεύσουν περίπου 30-45 ώρες την εβδομάδα, ώρες απαραίτητες για να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια.Στο μέλλον θέλει να ανοίξει μία δική της σχολή χορού που εξυπηρετεί τους νέους όλων των διαφορετικών φυλών και πολιτισμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαλέτο μουσουλμάνα μαντήλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ