H καλύτερη ευκαιρία για να φάτε ψάρι, χωρίς να αναστατώσετε την κουζίνα σας είναι να το ψήσετε στο αλουμινόχαρτο, η σε ειδικό χαρτί για ψήσιμο σε φούρνο.
Πιο εύκολο είναι να ψήσετε το ψάρι φιλέτο, ζητήστε από τον ψαρά να σας το καθαρίσει.
Και μην ψάχνετε πάντα το ακριβό ψάρι, το σκουμπρί και ο φρέσκος μπακαλιάρος είναι τέλεια.
Υλικά
- 2-4 φιλέτα ψαριού
- 2 καρότα
- 1 κολοκυθάκι
- 1/2 μέτριο κρεμμύδι
- 1 μπρόκολο
- 1 λεμόνι
- Λίγο μαϊντανό
- 2-3 πατάτες βιολογικές
Εκτέλεση
- Καθαρίστε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι
- Κόψτε τα σε λεπτά μπαστούνια
- Καθαρίστε το μπρόκολο, πλύνετε καλά, κόψτε το στα δύο
- Βάλτε όλα τα λαχανικά σε βραστό νερό για 5 λεπτά
- Ετσι θα πάρουν μια βράση και δεν θα τρέχουμε
- Σουρώστε τα καλά
- Ανάψτε το φούρνο στους 150 βαθμούς
- Απλώστε με στέρεο τρόπο αλουμινόχαρτο
- Βάλτε το ψάρι στο κέντρο, μερικά λαχανικά ολόγυρα
- Ρίξτε λίγο μαϊντανό από πάνω, αλάτι και πιπέρι
- Προσθέστε 2 ροδέλες λεμονιού και λίγο ξύσμα λεμονιού
- Διπλώστε το αλουμινόχαρτο καλά, πολλές φορές
- Κάντε το ίδιο με κάθε φιλέτο που θα ψήσετε, ανάλογα τα άτομα
- Βάλτε τα φιλέτα σε ένα μεγάλο ταψάκι, να μην ενώνονται
- Ψήστε για 30 λεπτά
- Μοναδικό πιάτο, συνδιάζει ψάρι με λαχανικά!
Και σε χαρτί να το βάλετε, γίνεται υπέροχα.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο