Είχα ξεχάσει τόσο καιρό να σας δώσω αυτή τη γευστική συνταγή. Η μουστάρδα με τα μανιτάρια κάνουν μια απίστευτη κρέμα που ταιριάζει γάντι στο χοιρινό.
Υλικά
- 1 ψαρονέφρι χοιρινό (περίπου 800 γραμμάρια)
- 1 κρεμμύδι
- 1 ζωμό λαχανικών (προσοχή, χωρίς γλουτένη)
- 1 κουτάκι χάρτινο κρέμα γάλακτος
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδας
- 1 κουτάκι κονσέρβα μανιτάρια
Εκτέλεση
- Σε μια βαριά κατσαρόλα ζεστάνετε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ροδίστε το ψαρονέφρι από όλες τις πλευρές, ολόκληρο
- Κόψτε το κρεμμύδι και προσθέστε το, να ροδίσει
- Στραγγίστε τα μανιτάρια και προσθέστε τα, ανακατέψτε να πάρουν χρωματάκι
- Λιώστε το ζωμό λαχανικών σε ένα ποτηράκι νερό ζεστό και προσθέστε το
- Αλάτι και πιπέρι
- Σκεπάστε και αφήστε να βράσει για 30 λεπτά
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λευκό κρασί, την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος
- Ρίξτε την σος στην κατσαρόλα
- Αφήστε να βράσει, σε χαμηλή φωτιά, για ακόμη 20 λεπτά
- Οταν είναι έτοιμο, κόψτε το ψαρονέφρι σε όμορφα κομμάτια
- Σερβίρεται με ρύζι, πατάτες βραστές, σαλάτα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο