Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας - iefimerida.gr

Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχα ξεχάσει τόσο καιρό να σας δώσω αυτή τη γευστική συνταγή. Η μουστάρδα με τα μανιτάρια κάνουν μια απίστευτη κρέμα που ταιριάζει γάντι στο χοιρινό.


Υλικά

  • 1 ψαρονέφρι χοιρινό (περίπου 800 γραμμάρια)
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ζωμό λαχανικών (προσοχή, χωρίς γλουτένη)
  • 1 κουτάκι χάρτινο κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδας
  • 1 κουτάκι κονσέρβα μανιτάρια
Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας  | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε μια βαριά κατσαρόλα ζεστάνετε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και ροδίστε το ψαρονέφρι από όλες τις πλευρές, ολόκληρο
  • Κόψτε το κρεμμύδι και προσθέστε το, να ροδίσει
  • Στραγγίστε τα μανιτάρια και προσθέστε τα, ανακατέψτε να πάρουν χρωματάκι
  • Λιώστε το ζωμό λαχανικών σε ένα ποτηράκι νερό ζεστό και προσθέστε το
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Σκεπάστε και αφήστε να βράσει για 30 λεπτά
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λευκό κρασί, την μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος
  • Ρίξτε την σος στην κατσαρόλα
  • Αφήστε να βράσει, σε χαμηλή φωτιά, για ακόμη 20 λεπτά
  • Οταν είναι έτοιμο, κόψτε το ψαρονέφρι σε όμορφα κομμάτια
  • Σερβίρεται με ρύζι, πατάτες βραστές, σαλάτα
Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή χοιρινό μουστάρδα μανιτάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ