Θεοχάρης: Ο Κορεάτης σύμβουλος Κιμ θα πληρωθεί με 800.000 ευρώ - iefimerida.gr

Θεοχάρης: Ο Κορεάτης σύμβουλος Κιμ θα πληρωθεί με 800.000 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στο θέμα του Γκλεν Κιμ, του Κορεάτη συμβούλου του Ευκλείδη Τσακαλώτου, έδωσε με νέες του δηλώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στο θέμα του συμβούλου του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, υπογραμμίζοντας, μάλιστα, πως το ελληνικό κράτος πληρώνει «χρυσά» τις συμβουλές του κ. Κιμ, αφού το ποσό που αναμένεται να λάβει ο Κορεάτης φαίνεται πως ανέρχεται στα 800.000 ευρώ!

«Τι κάνει ο κ. Κιμ για την ελληνική κυβέρνηση; Τον πληρώνουμε 800.000 για να δίνει πληροφορίες σε ξένα funds, όπως μαθαίνουμε;», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοχάρης.

Θεοχάρης: Ο Κορεάτης σύμβουλος Κιμ θα πληρωθεί με 800.000 ευρώ | iefimerida.gr 0

Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο Κορεάτης πρώην σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη παρέμεινε τελικά στο πλευρό του κ. Τσακαλώτου, αφού τον «έσβηναν» από τις φωτογραφίες των δελτίων Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρης Θεοχάρης Κιμ πληρωμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ