Σε εξέλιξη η συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά υπό τον Παπούλια - iefimerida.gr

Σε εξέλιξη η συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά υπό τον Παπούλια

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Κάρολος Παπούλιας με τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων, Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην αίθουσα συνεδριάσεων της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Το κλίμα γύρω από το τραπέζι είναι ψυχρό, κανείς από τους δύο αρχηγούς δεν κοίταζε τον άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε να κρατηθούν πρακτικά και στην αίθουσα βρίσκονται και δύο πρακτικογράφοι.

Στην αποψινή κοινή συνάντηση, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι κ. Παπανδρέου και Σαμαράς καλούνται να συμφωνήσουν στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, στο πρόσωπο του πρωθυπουργού καθώς και στην ατζέντα και τη χρονική διάρκεια της νέας κυβέρνησης.

Για να φτάσουμε στη συνάντηση των δύο αρχηγών με τον Πρόεδρο, προηγήθηκε ένα μικρό θρίλερ. Αρχικά, ο Αντώνης Σαμαράς επέμενε να υπάρξει σαφής δήλωση παραίτησης από τον πρωθυπουργό. Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κοινή συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος την αποδέχθηκε. Από ότι φαίνεται ο Αντώνης Σαμαράς δεν επιμένει στην απαίτηση να έχει παραιτηθεί ο κ. Παπανδρέου ως προαπαιτούμενο της όποιας συνάντησης μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ