Ο Αδωνις το αφιερώνει στη Γεροβασίλη: Δείτε τι είχε πει η Φωτίου όταν μου επιτέθηκαν με γκαζάκια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αδωνις το αφιερώνει στη Γεροβασίλη: Δείτε τι είχε πει η Φωτίου όταν μου επιτέθηκαν με γκαζάκια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θόρυβος ξέσπασε όταν ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράκη, αλλά πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θερίζει τις θύελλες που έσπειρε.

Το γεγονός συνέβη τη νύχτα της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου. Αμέσως η Ολγα Γεροβασίλη επιτέθηκε στη ΝΔ και κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει τη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, στο γραφείο του οποίου άγνωστοι είχαν επιτεθεί με γκαζάκια, τον Ιανουάριο του 2015, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται η Θεανώ Φωτίου να παίρνει θέση για την επίθεση.

"Καταδικάζω την επίθεση με γκαζάκια, αλλά ο Αδωνις έχει προκαλέσει τον ελληνικό λαό και βλάπτει την ελληνική οικονομία" είχε δηλώσει τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

O αντιπρόεδρος της ΝΔ το ανέβασε στο τουίτερ του με την εξής αφιέρωση:

Άδωνις Γεωργιάδης ‏@AdonisGeorgiadi
Αφιερωμένο στην κυρία @olgagerovasili και στις σημερινές της δηλώσεις @GKoumoutsakos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Θεανώ Φωτίου γκαζάκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ