Ο πατέρας της μικρής Μελίνας ξεσπά κατά του Τσίπρα - iefimerida.gr

Ο πατέρας της μικρής Μελίνας ξεσπά κατά του Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μήνα μετά τον θάνατο της μικρής Μελίνας έπειτα από επέμβαση ρουτίνας στην οποία είχε υποβληθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, τα ερωτήματα για το τι πήγε στραβά μένουν ακόμα αναπάντητα και η οικογένεια του άτυχου παιδιού δεν γνωρίζει ακόμα για ποιο λόγο έφυγε από τη ζωή.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις παραλείψεις στην υπόθεση της εξαδέλφης του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την κλοπή των οπιούχων φαρμάκων, ο πατέρας της Μελίνας ξεσπά.

«Είναι ένας μήνας ρε παιδιά. Μου δημιουργείται η περιέργεια εκ του μηδενός, μου δημιουργούνται ερωτήματα, γιατί σε εμένα, γιατί αυτά τα περίεργα στην οικογένειά μου», είπε ο κ. Παρασχάκης χθες μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρας πρόσθεσε: «Έχω χάσει τον κ. Μιχελογιαννάκη. Πού είναι ο Τσίπρας; Είχε πει θα του το μεταφέρει».

Ο πατέρα του μικρού κοριτσιού συνέχισε διερωτώμενος «που είναι η κυβέρνηση;». «Έχασα το παιδί μου. Μπορεί αύριο να το χάσει κάποιος άλλος, ένας άλλος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Παρασχάκης, που συνέχισε να απευθύνεται στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. «Είναι πρωθυπουργός μας, πρωθυπουργός όλου του κόσμου, πού είναι η ευαισθητοποίησή του;», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έναν ολόκληρο μήνα μετά τον θάνατο της μικρής Μελίνας, δεν έχουν βγει ακόμα τα πορίσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ