Παππάς: Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει -Ας κάνει όνειρα ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του - iefimerida.gr

Παππάς: Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει -Ας κάνει όνειρα ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τροπολογία για τις άδειες μπορεί να πέρασε από τη Βουλή, αλλά η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το νέο τηλεοπτικό «χάρτη» καλά κρατεί.

Ο Νίκος Παππάς πέρασε στην αντεπίθεση, μετά από τις σημερινές δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη, στις οποίες τόνιζε ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια. «Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του», ήταν η απάντηση του υπουργού.

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Παππάς, διατυπώνοντας το ερώτημα αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσυπογράφει αυτές τις απόψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ