«Πόλεμος» κυβέρνησης- ΝΔ για την επίθεση στον Φλαμπουράρη -Γεροβασίλη: Αθλιότητα Κουμουτσάκου - iefimerida.gr

«Πόλεμος» κυβέρνησης- ΝΔ για την επίθεση στον Φλαμπουράρη -Γεροβασίλη: Αθλιότητα Κουμουτσάκου

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίθεση αγνώστων με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει νέος «καβγάς» μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Σε δήλωσή της, η Ολγα Γεροβασίλη επιτίθεται με έντονο ύφος στον Γιώργο Κουμουτσάκο, για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε την επίθεση, καλώντας τον μάλιστα να ανακαλέσει την «απαράδεκτη», όπως την χαρακτηρίζει, δήλωσή του.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κ. Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αιτία της αντίδρασής της, το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη, αλλά έκανε λόγο για «επιλεκτικές ευαισθησίες» στα φαινόμενα βίας κάποιων, που «θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».

«Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για ''θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους''», απάντησε η κ. Γεροβασίλη σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φράση.

«Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Κουμουτσάκος: Ας ξαναδιαβάσει τη δήλωση η κ. Γεροβασίλη

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε προτρέποντας την κυβερνητική εκπρόσωπο να ξαναδιαβάσει τη δήλωσή του.

«Η καταδικαστική δήλωσή μου για την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ διατήρησε τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης, διερωτώμενος αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει μία δήλωση που να καταδικάζει κάθε πράξη βίας.

«Αλήθεια, στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν μια απλή δήλωση που να λέει: ''Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ΄όπου και εάν προέρχεται''. Μαζί με όλους τους Έλληνες την περιμένουμε χρόνια τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ