Παπαρήγα: «Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή» - iefimerida.gr

Παπαρήγα: «Καμιά αναμονή, καμιά ανοχή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στις πολιτικές εξελίξεις και την πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας υποστήριξε πως ο λαός δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή. «Η εξασφάλιση της 6ης δόσης είναι πρόσχημα για να δικαιολογηθεί η διαμόρφωση κυβέρνησης ανοιχτής συνεργασίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και των άλλων κομμάτων του συστήματος. Αυτή είναι η απαίτηση της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ. Στόχος τους δεν είναι να σώσουν το λαό αλλά να τον υποτάξουν για να τον οδηγήσουν στο ακόμα μεγαλύτερο σφαγείο της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων της χρεοκοπίας».

Η κ.Παπαρήγα κάλεσε το λαό να είναι σε εγρήγορση «Εδώ και τώρα οι μισθωτοί, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι νέοι πρέπει να υψώσουν πιο αποφασιστικά το ανάστημά τους στους τόπους δουλειάς και στους κλάδους, στις λαϊκές συνοικίες, διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους να βάλουν τέλος στις θυσίες για τα κέρδη του κεφαλαίου, την προστασία της ΕΕ και του ευρώ».

Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη δέσμευση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί δυναμικά στηριζόμενος στον λαϊκό παράγοντα για να ανατρέψει τη νέα κατάσταση, που δημιουργείται με την πιθανή συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων και άλλων δυνάμεων, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ άλλων ζήτησε από όλες τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να τεθούν «σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας». Μάλιστα ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι οι πολιτικές εξελίξεις αποδεικνύουν ότι αυτό που φοβούνται, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αλλά και οι ξένοι, είναι η δυνατόητα να ανατραπεί η κατάσταση μέσα από την εκλογική διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ