Κουμουτσάκος για την επίθεση σε Φλαμπουράρη: Καταδικάζουμε, αλλά θερίζουν τις θύελλες που έσπειραν - iefimerida.gr

Κουμουτσάκος για την επίθεση σε Φλαμπουράρη: Καταδικάζουμε, αλλά θερίζουν τις θύελλες που έσπειραν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, έκανε την εξής δήλωση:

«Όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ´ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.
Κάποιοι όμως, με επιλεκτικές "ευαισθησίες" και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια».

Ανακοίνωση για την επίθεση εξέδωσε και Το Ποτάμι:

«Καταδικάζουμε τη χθεσινή επίθεση με μολότωφ στο σπίτι του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη. Κάθε προσπάθεια επιβολής στον άλλο με τον φόβο και τη βία πρέπει να αντιμετωπίζεται σταθερά, διαρκώς και χωρίς υπαναχωρήσεις ή άλλες πολιτικές ή κομματικές σκοπιμότητες. Και όχι αλλά καρτ . Οι τρομοκράτες είτε απειλούν αντιπάλους είτε φίλους είναι πάντα απέναντι από τη Δημοκρατία».

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη:
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στη οικία του Υπουργού Επικράτειας Αλέκου Φλαμπουράρη. Κάθε πράξη βίας αποδοκιμάζεται. Κάθε απόπειρα τρομοκρατίας πέφτει στο κενό».

Ανακοίνωση-Καταδίκη εξέδωσε και το ΚΚΕ:

«Αυτές οι ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργούν προβοκατόρικα και να χρησιμοποιούνται για τη συκοφάντηση και την ενοχοποίηση των εργατικών - λαϊκών αγώνων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα ΝΔ Κουμουτσάκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ