ΠΑΟΚ: Παρουσίαση επετειακής φανέλας για τα 90 χρόνια -Απέκτησε Χατζηισαΐα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Παρουσίαση επετειακής φανέλας για τα 90 χρόνια -Απέκτησε Χατζηισαΐα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φανέλα της ομάδα του 1966 είναι η επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια ζωής του, που παρουσιάστηκε και θα τεθεί άμεσα σε κυκλοφορία.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών παλαίμαχοι της ομάδας όπως οι Κούδας, Ιωσηφίδης, Λέανδρος Συμεωνίδης, Τερζανίδης, Πέλλιος και Αποστολίδης, καθώς και οι παίκτες με το τεχνικό επιτελείο του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο Kούλης Αποστολίδης είπε: «Είναι η πρώτη εκδήλωση για τα γενέθλια μας. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Μας ζήτησαν να πούμε μία ιστορία. Θυμάμαι το 75-76 όταν πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα, κατεβήκαμε στον Πειραιά και κερδίσαμε με σκορ 4-0. Μετά το 2-0 παίζαμε όπως θέλαμε και το Καραϊσκάκη επευφημούσε τον ΠΑΟΚ. Τότε για να γίνει εκείνη η ομάδα, χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια σωστής δουλειάς. Και τότε το πρωτάθλημα γίνονταν σε δύσκολο περιβάλλον και τότε υπήρχε πείνα του κόσμου. Τώρα για να γίνει ομάδα χρειάζονται κεφάλαια, χρόνος και παραγωγική δημιουργική δουλειά».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Κούδας τόνισε: «90 χρόνια ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβετε τι αντιπροσωπεύει το πάθος αυτής της φανέλας. Τότε μετά από εκείνο το παιχνίδι κληθήκαμε να παίξουμε, αφού τιμωρήθηκαν πέντε παίκτες. Ήταν η περίοδος 1963-1964. Ευχαριστώ τον Λέανδρο Συμεωνίδη που μου έδωσε το νούμερο 7. Θέλω σήμερα αυτή την φανέλα να την χαρίσω στον Λέανδρο».

ΠΑΟΚ: Παρουσίαση επετειακής φανέλας για τα 90 χρόνια -Απέκτησε Χατζηισαΐα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα ο Δημήτρης Χατζηισαΐας! Ο Δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου στόπερ για τα επόμενα 3,5 χρόνια έναντι περίπου 500.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του Πανιωνίου.

Ο παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, πόζαρε μαζί με τον Φρανκ Άρνεσεν και την επετειακή φανέλα των Θεσσαλονικέων και πλέον ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, το οποίο πιθανώς να συμβεί την άλλη εβδομάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα φορέσω τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην αξία μου κι ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

ΠΑΟΚ: Παρουσίαση επετειακής φανέλας για τα 90 χρόνια -Απέκτησε Χατζηισαΐα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ φανέλα Χατζηισαΐας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ