Ενα μικρό γλυκό, πολύ εύκολο και γρήγορο. Σας παίρνει το πολύ 15 λεπτά για να την ετοιμάσετε.
Υλικά
- Ζύμη βαριά, για γλυκά
- 2 αχλάδια ώριμα
- Μερικά μύρτιλλα, κατεψυγμένα
- 2 αυγά
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 150 γραμμάρια ζάχαρη
Εκτέλεση
- Ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Στρώστε τη ζύμη στο ταψάκι σας, βάλτε από πριν χαρτί αντικολλητικό από κάτω
- Κόψτε τα αχλάδια στη μέση, καθαρίστε και κόψτε τα σε λωρίδες
- Προσοχή να μη διαλυθούν
- Τοποθετήστε τα στη ζύμη, δείτε λίγο την εικόνα
- Ρίξτε στη ζύμη μερικά μύρτιλλα
- Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη
- Προσθέστε την κρέμα γάλακτος
- Αδειάστε το στο ταψάκι, πάνω στα αχλάδια
- Ψήστε για 30 λεπτά
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο