«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κτήμα κανενός» - iefimerida.gr

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κτήμα κανενός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κτήμα κανενός » ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος στις απειλές διαγραφής που διατυπώθηκαν τα τελευταία 24ωρα από στελέχη της Συγγρού για την πρωτοβουλία των «5» βουλευτών της ΝΔ για κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο κ. Αντώναρος μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM κλήθηκε να σχολιάσει όλη αυτη τη φημολογία , μετά την δημοσιοποίηση του κειμένου που συντάχθηκε από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μεταξύ των οποίων ο ίδιος, ο Μ.Βαρβιτσιώτης, ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος, ο Κ. Μητσοτάκης και ο Κ. Χατζηδάκης. Ο βουλευτής της ΝΔ χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα λέγοντας ότι «εγώ θα συνεχίσω να λέω τις απόψεις μου» ενώ αποκάλεσε «μυαλά του χθες» όσους διακινούν σενάρια διαγραφής των «5» η μη συμμετοχής τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές.

«Εγώ είμαι και θα είμαι στη μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή» έκλεισε την τοποθέτηση του ο κ. Αντώναρος στέλνοντας ένας σαφές μήνυμα στον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του, αν και φρόντισε να τονίσει ότι όλα αυτα δεν αναφέρονται στην ηγετική ομάδα της Νεας Δημοκρατίας .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ