Ψάχνει νέα αρχή στη Μαδρίτη - Κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ψάχνει νέα αρχή στη Μαδρίτη - Κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ δίνει απόψε ο Ολυμπιακός για το Top-16 της Euroleague (21:45). Οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται τη νίκη για να «σβήσουν» τις δύο ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις.

Ο περσινός τελικός της διοργάνωσης, αναβιώνει απόψε στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό επιζητώντας την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Το ίδιο όμως ψάχνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα θα ψάξει μια νέα αρχή, απέναντι στην καλύτερη επίθεση του Top-16 της Euroleague μέχρι στιγμής.

Η συμμετοχή του Λοτζέσκι θα κριθεί την τελευταία στιγμή ενώ για τους γηπεδούχους το ίδιο ισχύει για τον Ματσιούλις, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ρεάλ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ