Ολοκληρώνονται τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου - Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή - iefimerida.gr

Ολοκληρώνονται τα πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου - Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις χθεσινές τρεις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τα πρώτα παιχνίδια ολοκληρώνονται απόψε με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στις 19:30.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ, η οποία πετάει από νίκη σε νίκη, θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα στην πρώτη αναμέτρηση και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Ενωση προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 στο πρωτάθλημα, παρουσιάζει εξαιρετική αμυντική λειτουργία μέσα στο 2016 και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τον Ουρουγουανό τεχνικό να προχωρά σε κάποιες αλλαγές στην αρχική 11άδα του.

Σοϊλέδης, Μπακάκης και Λαμπρόπουλος επιστρέφουν στην άμυνα ενώ στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί οι Μπουονανότε και Τζεμπούρ με τους Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδη να διεκδικούν την 3η θέση.

Από την πλευρά του ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά την περασμένη Δευτέρα για το πρωτάθλημα της Super League και κατέβηκε στην Αθήνα με στόχο να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα από τη βαριά ήττα με σκορ 5-1 που είχε γνωρίσει στο πρωτάθλημα. Ο Απόστολος Βέλλιος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αφού εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Περόνε, Ρομάνο και Στάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ηρακλής Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ