Μοσκοβισί: Στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών -Δεν συνδέεται το θέμα της Σένγκεν με το ελληνικό πρόγραμμα - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών -Δεν συνδέεται το θέμα της Σένγκεν με το ελληνικό πρόγραμμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εχω την πεποίθηση ότι οι επικεφαλής των θεσμών μπορούν να μεταβούν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, για να αρχίσουν οι συζητήσεις αρχές της επόμενης εβδομάδας», είπε ο Πιερ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο επίτροπο, αναμένεται να εξεταστούν δύσκολα θέματα και θα χρειαστεί χρόνος, αλλά στόχος είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.

«Θα είμαι σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές. Ηδη συζήτησα με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός και προ δύο ημερών είδα και τον Ντέκλαν Κοστέλο, στον οποίο έδωσα οδηγίες για τις επικείμενες συζητήσεις», συμπλήρωσε.

Αποσυνδέει την αξιολόγηση από το προσφυγικό
Δεν υπάρχει σύνδεση του προσφυγικού με την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ξεκαθάρισε επίσης ο κ. Μοσκοβισί, απαντώντας σε ερώτηση για τις χθεσινές ανακοινώσεις αναφορικά με τη Σένγκεν και επανέλαβε ότι η Κομισιόν θέλει να τελειώσει η αξιολόγηση το συντομότερο δυνατό ώστε μετά να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιερ Μοσκοβισί αξιολόγηση θεσμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ