Οι Έλληνες είναι κατά του δημοψηφίσματος - iefimerida.gr

Οι Έλληνες είναι κατά του δημοψηφίσματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσκόπηση της MARC δείχνει πως οι Έλληνες δεν συμφωνούν με το δημοψήφισμα, καθώς 8 στους 10 θεωρούν πως η ιδέα για δημοψήφισμα ήταν λανθασμένη και μόλις το 18,6% σωστή. Από δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής» σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε ένα τέτοιο δημοψήφισμα, το 46,9% λέει όχι και το 43% λέει ναι, ενώ "δεν ξέρω" απαντά το 10%.

Σχετικά με το ποιο προβλέπουν ότι θα ήταν το αποτέλεσμα, το 55% απαντούν ότι θα κέρδιζε το «όχι» στη συμφωνιά των Βρυξελλών, το 23,3% λέει ότι θα κέρδιζε το «ναι» και 21,6% απαντούν ότι «δεν ξέρω».
Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ωστόσο θα κέρδιζε στη δημοσκόπηση σύμφωνα με την έρευνα της MARC, αν υπήρχε αρκετή συμμετοχή. Το 41,8% δηλώνει ότι θα έδινε θετική ψήφο και το 38,9% θα την καταψήφιζε. Ένα ποσοστό 15,9% δήλωσε αναποφάσιστο και 0,8% θα ψήφιζε λευκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ