Ποτάμι για Σένγκεν: Η χώρα είναι αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη - iefimerida.gr

Ποτάμι για Σένγκεν: Η χώρα είναι αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη είναι η Ελλάδα, προειδοποιεί το Ποτάμι, κάνοντας αναφορά στην τρίμηνη διορία που έδωσε το Κολέγιο των Επιτρόπων στη χώρα μας.

«O κίνδυνος που έχει επισημάνει το Ποτάμι, να μετατραπεί δηλαδή η Ελλάδα σε δεσμοφύλακα της Ευρώπης, είμαστε πλέον πολύ κοντά να γίνει πραγματικότητα», αναφέρει ανακοίνωση του Ποταμιού, που καλεί την κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

«Η συζήτηση σήμερα στο Κολέγιο των Επιτρόπων για τρίμηνη προθεσμία στην Ελλάδα προκειμένου να ελέγξει τα σύνορά της -διαφορετικά δε θα ισχύει η Συνθήκη Σένγκεν και θα επανέλθουν οι έλεγχοι- φέρνει αντιμέτωπη τη χώρα με τον χειρότερο εφιάλτη. Κλειστά σύνορα με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους εγκλωβισμένους. Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να σοβαρευτεί. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να μη φορτωθεί η Ελλάδα και τα προβλήματα των χωρών της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, που μεταθέτουν βάρη που δεν θέλουν να σηκώσουν εκείνες», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ