Η ΕΡΤ για το βίντεο της φιέστας ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς απλά αναμεταδίδουμε - iefimerida.gr

Η ΕΡΤ για το βίντεο της φιέστας ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς απλά αναμεταδίδουμε

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξηγήσεις για το επίμαχο βίντεο της γιορτής για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προέβαλε η ΕΡΤ, έδωσε η δημόσια ραδιοτηλεόραση στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος συζήτησε σήμερα με τον Διονύση Τσακνή και τον Λάμπη Ταγματάρχη, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης που ζήτησε η Νέα Δημοκρατία.

Κατά τη διάρκειά της βέβαια προέκυψε και το θέμα της προβολής του επίμαχου βίντεο, το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις για στοχοποίηση ΜΜΕ και δημοσιογράφων. Ουσιαστικά η ΕΡΤ «ένιψε τας χείρας της», καθώς ανέφερε ότι απλώς αναμεταδίδει.

«Όσον αφορά στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης εκδήλωσής του στο γήπεδο του TAE KWON DO, διευκρινίστηκε ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί, δεν πρέπει και δεν είναι ο ρόλος της να καθορίζει τι, πώς και πότε θα προβληθεί στις συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων. Απλώς τις αναμεταδίδει. Κάθε καλόπιστος τηλεθεατής είδε ή μπορεί να ανατρέξει στο site της ΕΡΤ και να διαπιστώσει ότι υπήρχε διαρκής σήμανση «ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ – απευθείας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη συνάντηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ βίντεο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ