Επίθεση Σβίγκου στη ΝΔ για την ΕΡΤ: Εδειξε πώς αντιλαμβάνεται την ανεξάρτητη ενημέρωση - iefimerida.gr

Επίθεση Σβίγκου στη ΝΔ για την ΕΡΤ: Εδειξε πώς αντιλαμβάνεται την ανεξάρτητη ενημέρωση

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επίθεση στη ΝΔ απάντησε η Ράνια Σβίγκου στα όσα είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μετά από την επίσκεψή του στην ΕΡΤ.

Δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα ''έργα και οι ημέρες'' της ΝΔ στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση είναι πολύ πρόσφατα για να λησμονιούνται. Από τις συνεχείς παρεμβάσεις της, ως το αντισυνταγματικό ''μαύρο'' στην ΕΡΤ, η ΝΔ έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται την πολυφωνία και την ανεξάρτητη ενημέρωση. Ευτυχώς, οι μέρες αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Κουμουτσάκου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως «τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο με την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, όσο και με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα ΜΜΕ, βάζει τάξη στο άναρχο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και προασπίζεται το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία», πρόσθεσε η κ. Σβίγκου, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι προβάλλει συνεχώς νέες δικαιολογίες για να μην αλλάξει τίποτα στον χώρο των ιδιωτικών ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράνια Σβίγκου ΝΔ ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ