Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο του Μέσι - Παίρνει αποζημίωση ακόμη και αν τον πουλήσει η Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο του Μέσι - Παίρνει αποζημίωση ακόμη και αν τον πουλήσει η Μπαρτσελόνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη. Το συμβόλαιό του, διέρρευσε από το Football Leak και τα ποσά προκαλούν ίλιγγο.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε το 2014 έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και αν κάποια ομάδα προσπαθήσει να τον αποκτήσει πριν το 2018 θα πρέπει να πληρώσει 250 εκατ. ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Μέσι θα εισπράξει από την Μπαρτσελόνα 22,8 εκατομμύρια ενώ την επόμενη χρονιά το ποσό αυτό θα αυξηθεί στα 39,4 εκατομμύρια.

Το γεγονός όμως ότι ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018, δεν «δένει» μόνο την ισπανική ομάδα αλλά και τον ίδιο. Αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να τον πουλήσει μέχρι το τέλος του 2016 θα πρέπει να τον αποζημιώσει με 19,9 εκατομμύρια ενώ αν αυτό συμβεί ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του τότε θα πρέπει να λάβει 10 εκατομμύρια λιγότερα.

Από τα ποσά τα οποία μπαίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του αποδεικνύεται πως ο Μέσι κάθε ημέρα βγάζει 62.465 ευρώ κάτι που σημαίνει πως για κάθε ώρα «τσεπώνει» 2.062 ευρώ.

Η φωτογραφία με τον σκύλο

Ο Λιονέλ Μέσι είναι... σπιτόγατος και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Μοιράζεται αρκετές στιγμές στο σπίτι μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media και από χθες έχει ένα ακόμη μέλος της οικογένειας για να φροντίζει. Η σύζυγός του, Αντονέλα, τού χάρισε ένα υπέροχο κουτάβι, το οποίο έγινε αμέσως λατρεία του Μέσι...

«Νέο μέλος της οικογένειάς μας! Σε ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο αγάπης @antoroccuzzo88», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα ο Μέσι

Στη δημοσιότητα το συμβόλαιο του Μέσι - Παίρνει αποζημίωση ακόμη και αν τον πουλήσει η Μπαρτσελόνα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι κουτάβι Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ