Σέντρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου - Στη Νέα Σμύρνη η αρχή - iefimerida.gr

Σέντρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου - Στη Νέα Σμύρνη η αρχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινούν σήμερα με τις πρώτες τρεις αναμετρήσεις ενώ αύριο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο ματς διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 15:45 (ΟΤΕ Sport 1) στο περιθώριο της μετακίνησης του Δημήτρη Χατζηισαΐα από τους Νεοσμυρνιώτες στον Δικέφαλο του βορρά. Ο Ιγκόρ Τούντορ μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η οποία στιγματίστηκε και από την αποβολή του Μπερμπάτοφ, γνωρίζει πως τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα και γνωρίζει ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι αναγκαίο στο Κύπελλο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βίκτορ, Κίτσιο και Χαρίσης ενώ ο Πανιώνιος θα έχει κανονικά στην αποστολή τον Μπαργκάν, ο οποίος δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στις 17:15 (OTE Sport 3) έχοντας για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 3 μήνες, κόσμο στις κερκίδες. Το κλίμα στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι είναι εξαιρετικό μετά τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων και τη νίκη στη Λιβαδειά. Το σημαντικό πρόβλημα ακούει στο όνομα Μάρκους Μπεργκ αφού ο Σουηδός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Η μέρα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 19:30 (OTE Sport 3).Ο Μάρκο Σίλβα απέκλεισε από την αποστολή τους Σαλίνο, Κασάμι και Τσόρι Ντομίνγκεζ, οι οποίοι δεν ήταν 100% έτοιμοι ενώ από την πλευρά του ο Αστέρας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο προημιτελικά Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ