Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος εκφραστής του λαϊκισμού και έχει θράσος να μιλά - iefimerida.gr

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος εκφραστής του λαϊκισμού και έχει θράσος να μιλά

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά μέτωπο επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώνστας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ταε Κβον Ντο έκανε λόγο για «θέατρο σκιών του ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και παραμένει αδιόρθωτος και πιστός στα επικοινωνιακά του τεχνάσματα».

Εγκάλεσε τον Πρωθυπουργό πως ζητά συναίνεση για το Ασφαλιστικό, την ίδια στιγμή που εξυβρίζει τη ΝΔ και την καθιστά υπεύθυνη «για τα αδιέξοδα της πολιτικής του».

«Μας κατηγορεί ότι ανήκουμε στις δυνάμεις του χθες, ενώ είναι ο κύριος εκφραστής του χθες. Ο τελευταίος εκφραστής του λαϊκισμού στην Ελλάδα, έχει το θράσος να μιλά ακόμη», συνέχισε ο κ. Πλακιωτάκης αναφέροντας για τον πρωθυπουργό ότι διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα και κάνει το άσπρο -μαύρο.

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα με την ανευθυνότητα, τη ανικανότητα, τους πειραματισμούς και τη κρυφή ατζέντα του, οδήγησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στον όλεθρο, τολμά να κομπάζει για τα επιτεύγματά του. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε μέρος του προβλήματος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο λαϊκισμός κοστίζει ακριβά και ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αν δεν μπορούν, οφείλουν να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Πλακιωτάκης ασφαλιστικό ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ