Σκληρό ροκ από τον Κυριάκο για τον «ράπερ» γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα ένιωθαν οι αγωνιστές της αριστεράς; - iefimerida.gr

Σκληρό ροκ από τον Κυριάκο για τον «ράπερ» γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα ένιωθαν οι αγωνιστές της αριστεράς;

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση περιελάμβανε η πρωτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως δεν περιορίστηκε στο ασφαλιστικό.

Σε μια αποστροφή της «παρθενικής» του ομιλίας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο θέμα που είχε συγκλονίσει την προηγούμενη εβδομάδα την κοινή γνώμη με τις αποκαλύψεις για τους διορισμούς συγγενικών προσώπων του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις απίστευτες εξηγήσεις του «ράπερ» Ιάσονα Σχινά-παπαδόπουλου.

«Πώς θα ένιωθαν άραγε οι αγωνιστές της Αριστεράς για το κυνικό αλισβερίσι για μια θέση μετακλητών στο Δημόσιο;» διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης.

Κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση να αποσύρει τις αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους και είπε απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό: «Τον αντέχετε αυτό τον διάλογο; Ή φοβάστε αντιδράσεις από συντρόφους, συγγενείς και φίλους;. Είστε υπό κατάρρευση. Εγκαταλείψτε το σχέδιο σας. Εύχομαι να υιοθετήσετε μια άλλη δημιουργική αντίληψη για την οικονομία της χώρας. Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε. Δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε τις ώρες του καλοκαιριού του 2015. Σας ζητώ να συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα που δημιουργήσατε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ