Άρης-Ολυμπιακός 2-3 (Τελικό σκορ) - iefimerida.gr

Άρης-Ολυμπιακός 2-3 (Τελικό σκορ)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα εξαιρετικό ματς με πολλά γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, «ισοπεδώνοντας» τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με σκορ 2-3

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Τζιμπούρ και στο 28' ο Μοντέστο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό. Ο Τόχα στο 77' μείωσε για τον Άρη, αλλά ο Μακούν στο 83' έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά αργότερα ο Φατί έδωσε ελπίδες στον Άρη αλλά τελικά οι κίτρινοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Άρης: Γιακούποβιτς, Μίσελ, Σολτάνι (65' Ιάκομπ), Καστίγιο, Βράνιες (46' Τόχα), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Γιαννιώτας (74' Ακόστα), Ούμπιντες.

Ολυμπιακός: Μέγερι, Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα (62' Μακούν), Μόνχε (79' Μαρκάνο), Μιραλάς (93' Φέισα), Τζιμπούρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ