Το πήρε από το... πρώτο λεπτό – Ο Ολυμπιακός κέρδισε (80-66) τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Το πήρε από το... πρώτο λεπτό – Ο Ολυμπιακός κέρδισε (80-66) τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαφορά έφτασε και τους 30 με τον καταιγιστικό Ολυμπιακού του πρώτου ημιχρόνου και τελικά η νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ ήρθε με το πιο... λογικό 80-66.

Οι «πράσινοι» δεν... υπήρχαν στο παρκέ στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό στο ημίχρονο να πηγαίνει με μεγάλη διαφορά στο κατάμεστο ΣΕΦ. Ο ΠΑΟ αντέδρασε με ένα μεγάλο σερί στο 3ο δεκάλεπτο, μείωσε μέχρι και 9, αλλά ο Ολυμπιακός είχε την ψυχολογία και τις λύσεις να μην πέσει άλλο η διαφορά και να πάρει το ντέρμπι καλύπτοντας και το -4 του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ.

Ακόμη και στο +30 (49-19) έφτασαν οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο οι «πράσινοι» πήγαν να κάνουν επική ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο, ρίχνοντας τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό!

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν ο Σπανούλης με 17 πόντους, αλλά καθοριστικός και εξίσου καλός ήταν ο Χάκετ με 16 πόντους. Από το «τριφύλλι», το οποίο γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στην Ελλάδα, ξεχώρισε ο Φελντέιν με 16 πόντους, ενώ λίγο πριν τη λήξη τραυματίστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Τα δεκάλεπτα: 27-9, 53-29, 66-54, 80-66

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Χάντερ 6, Σπανούλης 17 (3), Στρόμπερι 14 (2), Πρίντεζης 5, Μάντζαρης 4, Τζόνσον-Όντομ 2, Παπαπέτρου 3 (1), Μιλουτίνοφ 6, Αγραβάνης, Χάκετ 16 (3), Αθηναίου 6 (2).

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Γιάνκοβιτς, Φελντέιν 16 (2), Γκιστ 10, Καλάθης 3, Κούζμιτς 3, Πάβλοβιτς 3, Φώτσης 9 (3), Ραντούλιτσα 12, Παππάς 2, Διαμαντίδης 8 (2), Παπαγιάννης.

Διαβάστε πως μετέδωσε το iefimerida.gr LIVE τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός σεφ Basket League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ