Κομισιόν: Σύντομα οι Θεσμοί θα είναι στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Κομισιόν: Σύντομα οι Θεσμοί θα είναι στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σύντομο διάστημα αναμένονται να επιστρέψουν οι επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας των θεσμών στην Αθήνα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.

Σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον έναν χρόνο της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη μη ένταξη των φορολογικών μεταρρυθμίσεων των αγροτών στις δράσεις της πρώτης αξιολόγησης, δήλωσε πως: «Δεν θα εμπλακούμε σε συγκεκριμένα ζητήματα του αποτελούν τη θεματολογία της συζήτησης με τις ελληνικές Αρχές, καθώς όπως γνωρίζετε, προτιμούμε να αφήνουμε τη διαδικασία στα χέρια των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για τη διαπραγμάτευση και να μην σχολιάζουμε στον Τύπο», ενώ απαντώντας σε ερώτημα πόσο κοντά είναι οι δύο πλευρές μετά τις επαφές του Σαββατοκύριακου για να έρθουν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην Ελλάδα απάντησε χαρακτηριστικά «η σημερινή απάντηση είναι σύντομα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομισιόν Ελλάδα θεσμοί δανειστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ