Ρόζι Χάντινγκτον: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ζαλίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ρόζι Χάντινγκτον: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ζαλίζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Η Ρόουζι Χάντινγκτον-Ουάιτλυ ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα της προκαλώντας ζαλάδα σε αρσενικά όλου του πλανήτη.

Φόρεσε μεταξωτές, δαντελένιες αλλά και τις πιο παιχνιδιάρικες λουλουδάτες δημιουργίες και πόζαρε για τις ανάγκες της κολεξιόν εσωρούχων του οίκου Burberry's προκαλώντας φθόνο στις γυναίκες και λατρεία στους άνδρες.

Ρόζι Χάντινγκτον: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ζαλίζει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο σε λίγο καιρό η Xάντινγκτον θα ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων αφού αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τον επί χρόνια σύντροφό της Τζέισον Στέιθαμ. Ο πρώην άγγελος της Victoria Secret εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών φορώντας στο αριστερό της χέρι ένα αστραφτερό μονόπετρο.

Ρόζι Χάντινγκτον: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ζαλίζει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ηθοποιός του Spy μίλησε στο E! News για τη μέλλουσα γυναίκα του αποκαλύπτοντας πόσο σπουδαία είναι:« Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε. «Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι».

Ρόζι Χάντινγκτον: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και ζαλίζει [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ