Εργο Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός – Φεύγουν Βέμερ και Ατζαγκούν - iefimerida.gr

Εργο Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός – Φεύγουν Βέμερ και Ατζαγκούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας με σκορ 2-0 αλλά κυρίως η εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, σκόρπισαν χαμόγελα στους πράσινους και αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στο -4 από τη 2η θέση και την ΑΕΚ ωστόσο η εικόνα του παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση. Ο Αντρέα Στραματσόνι αρχίζει σιγά-σιγά να βλέπει πως οι παίκτες του αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο βάσει όσων επιθυμεί ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν τις τελευταίες εβδομάδες οι μεταγραφικές κινήσεις.

Μέστο και Μπουμάλ έχουν ήδη δέσει στη δεξιά πλευρά ενώ η σταθερά ανοδική πορεία του Εσιέν, η οποία συνδυάστηκε και με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, δημιουργεί βλέψεις για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο 2ο μισό της σεζόν.

Πάντως ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως σταματά τις εκαθαρρίσεις στο ρόστερ αφού μετά τον Βέμερ και ο Ατζαγκούν ενημερώθηκε να βρει ομάδα προκειμένου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ