Συνεχείς συναντήσεις Τσίπρα με υπουργούς -Στο τραπέζι ασφαλιστικό, μπλόκα και προσφυγικό - iefimerida.gr

Συνεχείς συναντήσεις Τσίπρα με υπουργούς -Στο τραπέζι ασφαλιστικό, μπλόκα και προσφυγικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα «καυτά» ζητήματα του ασφαλιστικού, των μπλόκων των αγροτών σε όλη την Ελλάδα και του προσφυγικού βρέθηκαν στην ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκεί κλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας για το ασφαλιστικό και τα δεδομένα που υπάρχουν, αλλά και για την αντιμετώπιση των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα από τους αγρότες.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο υφυπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης συζήτησαν με τον Τσίπρα τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για το προσφυγικό με στόχο όπως αποφασίστηκε να γίνει ακόμη πιο γνωστό το θέμα διεθνώς για να βρεθεί λύση από την Ευρωζώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας Μαξίμου υπουργοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ