Κουρουμπλής: Ο Μητσοτάκης δεν έχει σχέση με τον κεντρώο χώρο - iefimerida.gr

Κουρουμπλής: Ο Μητσοτάκης δεν έχει σχέση με τον κεντρώο χώρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι «ουδεμία σχέση έχει με τον κεντρώο χώρο» ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζει ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Kontranews, ο κ. Κουρουμπλής αποκαλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «γνήσιο εκπρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού» και τον κατηγορεί για ανυπαρξία πολιτικής την περίοδο που είχε το τιμόνι της Δημόσιας Διοίκησης.

Ταυτόχρονα, ασκεί σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει αφομοιωθεί εντελώς από την δεξιά πολιτική.

Αποκαλύπτει τέλος, ορισμένες από τις κυβερνητικές προθέσεις για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. «Πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο της μείωσης αυτού του αριθμού των εδρών του μπόνους και όχι της κατάργησης», αναφέρει χαρακτηριστικά και προτείνει να εξεταστεί σοβαρά το πλαφόν των 6-7 εδρών ανά νομό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουρουμπλής Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ