Φέρνει τεράστιο όνομα ο Αστέρας Τρίπολης - Πάει για τη μεταγραφή του Ιανουαρίου - iefimerida.gr

Φέρνει τεράστιο όνομα ο Αστέρας Τρίπολης - Πάει για τη μεταγραφή του Ιανουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες είναι το μεγάλο όνομα που προσπαθεί να αποκτήσει τις τελευταίες ημέρες ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας κινήθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα και έχει καταφέρει να έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Αργεντινό μπαλαδόρο, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σπουδαία καριέρα στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο Τσάβες αγωνίστηκε για 8 χρόνια στο «Μπομπονέρα» πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς ενώ παρά το κατά καιρούς ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ποτέ δεν έφυγε από την πατρίδα του.

Από το 2013 και μετά αγωνίστηκε στις Λανούς και Άρσεναλ Σαραντί με τον Αστέρα Τρίπολης να αποτελεί όπως όλα δείχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, αποτελώντας την σπουδαιότερη μεταγραφή ελληνικού συλλόγου μέσα στον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ