Αγωνία στο Australian Open με τον Νάιτζελ Σίαρς - Λιποθύμησε ο προπονητής της Ιβάνοβιτς [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγωνία στο Australian Open με τον Νάιτζελ Σίαρς - Λιποθύμησε ο προπονητής της Ιβάνοβιτς [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ένα δυσάρεστο περιστατικό στιγματίστηκε η αγωνιστική μέρα στο Australian Open αφού ο προπονητής της Ανα Ιβάνοβιτς και πεθερός του Αντι Μάρεϊ, Νάιτζελ Σίαρς, ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ματς και λιποθύμησε στα σκαλιά.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το τέλος του πρώτου σετ που βρήκε την Ιβάνοβιτς να προηγείται στο παιχνίδι. Τόσο η Σέρβα όσο και η αντίπαλός της αποχώρησαν για τα αποδυτήρια σοκαρισμένες ενώ επέστρεψαν λίγη ώρα μετά στο court.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα αγωνίζεται και ο Μάρεϊ, του οποίου η γυναίκα και κόρη του Σίαρς είναι στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο 28χρονος Βρετανός ήταν αδύνατο φυσικά να ενημερωθεί για το περιστατικό ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σίαρς είχε τις αισθήσεις κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αγωνία στο Australian Open με τον Νάιτζελ Σίαρς - Λιποθύμησε ο προπονητής της Ιβάνοβιτς [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ναιτζελ σιαρς τένις Αντι Μάρεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ