Συνεχίζουν την απεργία τους οι δικηγόροι της Αθήνας - iefimerida.gr

Συνεχίζουν την απεργία τους οι δικηγόροι της Αθήνας

(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρατείνεται για μία ακόμη εβδομάδα η απεργία των δικηγόρων της Αθήνας ενώ έχουν προγραμματίσει και τρίωρος αποκλεισμός του Πρωτοδικείου Αθηνών, την Πέμπτη 28/1/2016 από 8.00΄ - 11.00΄ π.μ.

Την απόφαση πήρε πριν από λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, διαμαρτυρόμενο για τις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού.

Αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα και το συντονιστικό όργανο όλων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν πανελλαδικά όλοι οι δικηγόροι.

Η ανακοίνωση του ΔΣΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, που συνεδρίασε στα γραφεία του Συλλόγου, σήμερα Παρασκευή 22/1/2016, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής των δικηγόρων έως και την επόμενη Παρασκευή 29/1/2016, με το ίδιο αυστηρό πλαίσιο χορήγησης αδειών.

Μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις του κλάδου, το Δ.Σ του ΔΣΑ εκφράζοντας την καθολική αντίδραση του δικηγορικού σώματος στις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού προσχεδίου της κυβέρνησης, ζητεί την άμεση απόσυρσή του και την έναρξη ενός ανοικτού, ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους φορείς.

Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων εντάσσεται και τρίωρος αποκλεισμός του Πρωτοδικείου Αθηνών, την Πέμπτη 28/1/2016 από 8.00΄ - 11.00΄ π.μ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δικηγόροι παράταση Απεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ