«Βόμβα» Κοντονή: Θα σταματήσω το πρωτάθλημα - iefimerida.gr

«Βόμβα» Κοντονή: Θα σταματήσω το πρωτάθλημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε οριακό επίπεδο και ο Σταύρος Κοντονής μετά τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε με τα μέλη του ΔΣ της Super League στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και μίλησε τόσο για το θέμα της βίας, όσο και της μη τήρησης των κανονισμών από διαιτητές και άλλα όργανα. Ζήτησε από την Super League να επέμβει στην ΕΠΟ και να απαιτηθεί να τηρούνται οι κανονισμοί και να υπάρχει ισονομία.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε».

Επίσης ο κ. Κοντονής κατηγόρησε τους προέδρους των ΠΑΕ ότι δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσει όλο αυτό το θέμα που κάνει κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοντονής Super League Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ