Απάντηση Παναθηναϊκού σε Κοντονή: «Την τιμωρία τη ζήτησε ο Μαρινάκης» - iefimerida.gr

Απάντηση Παναθηναϊκού σε Κοντονή: «Την τιμωρία τη ζήτησε ο Μαρινάκης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού σε όσα δήλωσε το πρωί ο Σταύρος Κοντονής στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο». Η ανακοίνωση του τριφυλλιού κάνει λόγο για σύγχυση του υφυπουργού Αθλητισμού και αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που ζήτησε την τιμωρία των πράσινων.

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού πως ο Γιάννης Αλαφούζος είχε εκμυστηρευτεί στον Κοντονή ότι θα έπρεπε να κλείσει η Θύρα 13, δεν έμειναν αναπάντητες με τους πράσινους να αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα έχει ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε, ο Υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του.

Ουδείς ξεχνά, άλλωστε, ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωσή του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ