Γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό-Το τουρνουά αστέγων διεξάγεται αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκολ στον κοινωνικό αποκλεισμό-Το τουρνουά αστέγων διεξάγεται αυτή την Κυριακή στην Τεχνόπολη [βίντεο]

Απο το παγκόσμιο του Αμστερνταμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στρέφεται στο γήπεδο της Τεχνόπολης.

Εκεί όπου θα στηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα γήπεδο προδιαγραφών Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων.
Τα έχει όλα, είναι διαστάσεων 22Χ16 μέτρα, με σπόντες, τέρματα, ειδικό τάπητα/αγωνιστική επιφάνεια, προστατευτικά δίχτυα.

Όλα έτοιμα για να διεξαχθεί το «τουρνουά ποδοσφαίρου και ενημέρωσης» της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».
Πρόκειται για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, που γεννήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τη δημιουργία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων, το 2007. Tην απόκτηση, δηλαδή, ενός αθλητικού χώρου, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων.

Το γήπεδο θα υποδεχθεί τους πρώτους –εν Ελλάδι– ποδοσφαιρικούς αγώνες, που θα γίνουν ακριβώς σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και κανονισμούς.

Η εθνική μας αστέγων σήκωσε το κύπελλο του 2015

Βίντεο με τον τελικό του INSP Trophy μεταξύ της Ελλάδας και της Ελβετίας (13o Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, Άμστερνταμ, Σεπτέμβριος 2015). Η ελληνική ομάδα επικράτησε 6-2 και πήρε το κύπελλο.

Στο «Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Ενημέρωσης» συμμετέχουν συνεργαζόμενοι φορείς, αλλά και ομάδες αποτελούμενες από τους συνεργάτες, δημοσιογράφους, σκιτσογράφους, φίλους, του περιοδικού δρόμου «Σχεδία».

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή με την παρέα του ή κατά μόνας. Πάντα υπάρχουν ομάδες που μπορείς να ενσωματωθείς.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ