Αποκάλυψη Κοντονή: Ο Αλαφούζος μου έλεγε ότι πρέπει να κλείσει η Θύρα 13 - iefimerida.gr

Αποκάλυψη Κοντονή: Ο Αλαφούζος μου έλεγε ότι πρέπει να κλείσει η Θύρα 13

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της κόντρας του Παναθηναϊκού με τον Σταύρο Κοντονή μετά τις αποκαλύψεις του υφυπουργού Αθλητισμού, πως ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ τού είχε παραδεχθεί το πρόβλημα που δημιουργούσε η Θύρα 13 στην ομάδα. Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο Σταύρος Κοντονής το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε μέρος του διαλόγου που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο σε μια από τις τελευταίες συναντήσεις τους. Τόνισε πως ο Αλαφούζος είχε πει στον υφυπουργό οτι θα έπρεπε να κλείσει η «Θύρα13» γιατί έχει καταστρέψει την ομάδα.

«Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα» συμπλήρωσε, προσθέτοντας: «Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ