Είναι τα ακριβά ξενοδοχεία πιο καθαρά; -Tι έδειξε έρευνα - iefimerida.gr

Είναι τα ακριβά ξενοδοχεία πιο καθαρά; -Tι έδειξε έρευνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κοινή λογική θέλει όσο περισσότερα πληρώνεις, τόσο καλύτερες υπηρεσίες να λαμβάνεις.

Όλως παραδόξως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει για την περίπτωση που διανυκτερεύσεις σε ένα ακριβό ξενοδοχείο καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, το υψηλό κόστος δεν συμβαδίζει με τις υπηρεσίες καθαριότητας.

Η έρευνα έγινε από το ταξιδιωτικό site Travelmath το οποίο συγκέντρωσε 36 δείγματα από 9 διαφορετικά ξενοδοχεία. Οι ερευνητές πήραν δείγμα από τον νεροχύτη του μπάνιου, από το τηλεκοντρόλ, και από το γραφείο και το τηλέφωνο σε κάθε δωμάτιο. Τα καταλύματα ήταν από 3 έως 5 αστέρια και αντίθετα από ό,τι θα περίμενε κανείς, τα εργαστηριακά αποτελέσματα έδειξαν ότι τα λιγότερο ακριβά δωμάτια ήταν πιο καθαρά, ενώ τα πιο ακριβά τα πιο βρώμικα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το τηλεκοντρόλ είναι ό,τι πιο βρώμικο θα μπορούσατε να αγγίξετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, καθώς σε αυτό συγκεντρώνονται περισσότερα μικρόβια από το μπάνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξενοδοχεία έρευνα καθαριότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ