Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου για τη φάση των «8» - iefimerida.gr

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου για τη φάση των «8»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Κυπέλλου στη φάση των «προημιτελικών» τόσο για τα πρώτα παιχνίδια όσο και για τις επαναληπτικές αναμετρήσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 27 Ιανουαρίου ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 15:00 και στις 17:15 ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο. Την ίδια μέρα, στις 19:30, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης ενώ το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων θα ολοκληρωθεί μια μέρα μετά με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ηρακλής στις 19:30

Αντίθετα με τα πρώτα παιχνίδια, οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν σε τέσσερις διαφορετικές μέρες. Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και μια ημέρα μετά, ο Ηρακλής την ΑΕΚ.

Στις 10 Φεβρουαρίου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό ενώ μια ημέρα μετά, ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Πανιώνιο.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου για τη φάση των «8» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο πρόγραμμα προημιτελικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ