Euroleague: Διπλό πρόκρισης ψάχνει ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία απόψε - iefimerida.gr

Euroleague: Διπλό πρόκρισης ψάχνει ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία απόψε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ της Euroleague θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία όπου αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβ Κούμπαν (19:00, Novasports 2)

H 4η αγωνιστική του Top-16 βρίσκει τον Παναθηναϊκό να ψάχνει ένα διπλό μέσα στην έδρα της Κούμπαν, με το οποίο θα «σβήσει» ουσιαστικά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική. Φέτος, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς μ μετράει δύο ήττες από τη σημερινή αντίπαλό της, ωστόσο σε αυτό το χρονικό σημείο η υπέρβαση είναι αναγκαία.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού πλην του Νίκου Παππά, ο οποίος έμεινε πίσω στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ