Ανοιξιάτικη ντουλάπα -Αυτές είναι οι 10+1 τάσεις που θα κυριαρχήσουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανοιξιάτικη ντουλάπα -Αυτές είναι οι 10+1 τάσεις που θα κυριαρχήσουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 10 +1 πιο hot στοιχεία στις μεγάλες πασαρέλες που θα γίνουν τα μεγαλύτερα fashion trends για την καλοκαιρινή περίοδο του 2016.

Το καλοκαίρι που περιμένουμε θα είναι σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας μία περίοδος αντιθέσεων. Μακριά φορέματα βγαλμένα από την δεκαετία του 90, λεπτομέρειες εσώρουχων, κοψίματα που θυμίζουν πιτζάμες και ντελικάτα διαφανή υφάσματα θα είναι σίγουρα στοιχεία της καλοκαιρινής μας εμφάνισης. Συγχρόνως όμως θα δούμε να επανέρχονται υφάσματα με πολύ γυαλάδα, λεπτομέρειες σε έντονο ασημί, tribal τυπώματα και ρίγες σε όλα τα χρώματα, συνδυασμοί από αταίριαστα μεταξύ τους στυλ που όμως χαρίζουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Lingerie Details
Θυμίζουν πολύ τα κλασικά βραδινά νυχτικά και τα γυναικεία εσώρουχα, όμως πρόκειται για σύνολα που θα φορεθούν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 σε όλες τις παστέλ αποχρώσεις και σε απαλά υφάσματα. Η δαντέλα δεν θα λείπει επίσης ως στοιχείο αφού και αυτή αποτελεί χαρακτηριστικό των εσωρούχων. Τα συγκεκριμένα look είναι από τις Givenghy, Celine και Balenciaga collections.

Ανοιξιάτικη ντουλάπα -Αυτές είναι οι 10+1 τάσεις που θα κυριαρχήσουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δείτε τις υπόλοιπες 10 τάσεις για την Ανοιξη 2016 στο Faysbook.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάσεις μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ