Επίθεση με βαριοπούλες στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων - iefimerida.gr

Επίθεση με βαριοπούλες στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων εισέβαλε το απόγευμα στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας αρμόδιου για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου που βρίσκεται στον 3ο όροφο κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας 9 -11 στα Εξάρχεια.

Οι δράστες προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του γραφείου και στην συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.

Την ώρα της επίθεσης στο γραφείο βρισκόταν η σύζυγος του υφυπουργού και συνεργάτες της. Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

«Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας. «Τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού, στην πράξη αντιτίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θωρακίσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και αποσκοπούν στην πρόκληση κλίματος αποσταθεροποίησης. Δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον κοινωνικό διάλογο της κυβέρνησης με τους θεσμικούς φορείς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτά από την Πολιτεία», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ